Előfizetői növekedés a UPC Directnél
- 2015.02.12.

Sikeres évet zárt a műholdas tévészolgáltatók meghatározó szereplője a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az előző év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között

továbbVáltozás a lengyel csatornák vételében
- 2014.12.21.

December utolsó estéjén leáll a lengyel közszolgálati TVP összes csatornájának az adása az Astra műholdon. A programok egy része másik műholdról továbbra is vehető.

továbbVáltozás az orosz csatornák vételében
- 2014.05.02.

Április végén az ABS2 műhold üzembe állásával jelentősen megváltoztak hazánkban is az orosz tv csatornák vételi lehetőségei.

továbbm3 csatorna a UPC Direkten
- 2014.03.16.

A retro tv csatornán kívül további műsorokkal is bővült a kinálat

továbbÚjabb német HDTV csatornák
- 2013.12.07.

Decembertől újabb német közszolgálati csatornák váltanak HDTV minőségre az Astra műholdon.

továbbAdáskimaradás és frekvencia cserék:
- 2013.11.21.

November 21.-én Észak-Magyarországon vételkimaradással kell számolni a digitális adók áthangolása miatt. A változás a főváros környékét is érinti.Pl. Pomáz, Budakalász, Leányfalu, és Tahitótfalu egyes részeit. A MinDig tv készülékeket újra kell hangolni.

továbbAdásszünet és frekvencia cserék
- 2013.09.02.

Szeptember hónapban 19 digitális MinDig tv adónál tv adónál lesz frekvenciacsere, amely során adásszünet is várható. A vevőkészülékeket újra kell hangolni.

továbbElkezdődik a lekapcsolás
- 2013.07.31.

Július 31.-én a déli órákban az alábbi tv adók és átjátszóadóik vételkörzetében megszűnik az analóg földi tv sugárzás: Budapest, Kab-hegy, Szentes, Győr, Szeged. A műsorok helyén tájékoztató szöveg olvasható.

továbbHorvát tv új műholdon
- 2013.07.31.

Az állami horvát tv csatornák augusztus első napjától kizárólag a keleti 16 fokról vehetők, az adás a Hotbird műholdon leáll. Az antennákat át kell állítani. A korábbi jugoszláv tagköztársaságok műsorai ezzel nagyrészt egy műholdról vehetők.m1, m2, Duna, Duna2- Változás a műholdon
- 2013.07.17.

2013 július 15.-étől az Eurobird 9a műholdon az MTVA csatornái már csak az új frekvencián foghatók. A vételi adatok: 12. 207 Ghz, pol: horizontális, sr: 27. 500. A korábbi 11.767 Ghz-en az adás már nem fogható. A készülékeket újra kell hangolni.M1: kódolatlan műholdas adás
- 2013.06.14.

Június 15-től az M1 kódolatlanul sugározza a területi korláttal nem rendelkező műsorokat az Eurobird9a műholdon.

tovább
Euronews magyar nyelven

- 2013.05.15.

Az ingyenesen fogható európai hírcsatorna májustól magyar nyelven is sugároz.Változás az olasz csatornáknál
- 2013.05.05.

Megváltoztak a kereskedelmi olasz csatornák paraméterei a Hotbird műholdon. A közkedvelt Italia 1, Rete 4 és a Canale 5 műsorok új frekvenciáról vehetők.

továbbNyakunkon az analóg lekapcsolás!
- 2013.03.11.

2013 végére az egész országban megszűnik az analóg földfelszíni televíziós műsorszórás. A lekapcsolás két ütemben, július és október hónapban történik.

továbbVáltozások a UPC Directen
- 2012.10.18.

Négy csatornával bővült a UPC Direct kínálata. Az RTL II mellett a Super tv2, a Muzsika tv, a Prizma tv és a Sorozat+ is látható. November végétől több csatorna új frekvenciára költözik, de a választék nem változik.

továbbFrekvencia cserék a DVB-t rendszeren
- 2012.10.14.

Az Antenna Hungária Október és november hónapban tizenegy DVB-t telephelyen frekvencia cserét hajt végre.A változás az EU határozata alapján, frekvencia felszabadítás céljából történik.
A készülékeket újra kell hangolni.

továbbJelentős fejlesztés a DVB-t hálózaton
- 2012.08.22.

2012 nyarán 15 újabb telephelyről indult el a DVB-t sugárzás. Az adók kis és közepes teljesítménnyel sugároznak.

továbbÚjabb ingyenes német HDTV csatornák
- 2012.05.08.

Május elsejétől 10 újabb német tv csatorna indított HD minőségű adást. A részletekről, a tudnivalókról és kedvező ajánlatainkról itt olvashat

továbbVáltozások a tv sugárzásban
- 2012.03.05.

Változik a közszolgálati műsorok műholdas és földfelszíni digitális sugárzása 2012 március 5.-től.
Az egyéni vevőket újra kell hangolni.

továbbÖsszes hírenglish

Tv csatornák havidíj nélkül


Az ingyenes tv vételhez csupán az eszközöket kell beszerelni, további havi költség nincs. Főleg azoknak az ügyfeleknek javasoljuk, akik nem szeretnének előfizetéses rendszerhez csatlakozni.


Az ingyenes tv vétellel az alap magyar műsorokhoz hozzá lehet jutni. Ellenben az ingyenes műholdas tv csatornák száma ezres nagyságrendű. Elérhetők közszolgálati, kereskedelmi, zenei és művészeti csatornák is különböző országokból.
Ma már több csatornát HD minőségben is lehet fogni. Ennek következtében az ingyenes tv képminősége gyakran túlszárnyalja némelyik fizetős szolgáltatást is. A modern tv készülékek térnyerésének köszönhetően set-top-box használata nélkül is lehet tévézni!
Tv készülék vásárlása előtt érdemes szakemberrel egyeztetni.


Amennyiben havidíjaktól mentes antenna rendszert szeretne, feltétlenül szükséges az igényeket előzetesen egyeztetni és így kiválasztani a legjobb megoldást.

Az ingyenes vételre használt eszközeink legnagyobb része alkalmas kódkártyák fogadására is, így igény esetén kedvező árú extra csatornákkal is bővíthető a saját tulajdonú rendszer.Megoldások az ingyenes vételre


Ingyenes tv műsorokat földi és műholdas sugárzással is el lehet érni.
A magyar tv műsorok vételének a legegyszerűbb módja a földi digitális vétel, hivatalos nevén a MinDig tv szolgáltatás. Ezzel a rendszerrel jelenleg 8 db ingyenes csatorna érhető el. A vételhez korszerű tv készülék vagy set-top-box, illetve egy megfelelő tetőantenna szükséges. A rendszer bármikor bővíthető a MinDig tv extra fizetős csatornáival is.

Műholdas vétellel is elérhetők ingyenes magyar műsorok, de kizárólag a közszolgálati csatornák. Viszont a Duna World és az m2 HD minőségű adásához kizárólag így lehet hozzájutni. Illetve az m3 csatorna legolcsóbb elérése is ezzel a rendszerrel oldható meg. Nem beszélve arról, hogy külföldön is működik.

Amennyiben ingyenes külföldi csatornákat is szeretnénk nézni, abban az esetben is műholdvevőt szükséges felszerelni. Természetesen a műholdas vétel is kombinálható a MinDig tv rendszerrel, így kényelmesen lehet kapcsolgatni a magyar és a külföldi csatornák között.

Közösségi megoldások is elérhetők szállodák, panziók, kórházak részére itthon és külföldön egyaránt.


Panziók, közösségi rendszerek megoldásai

A MinDig tv szolgáltatásról részletesen

Ingyenes külföldi csatornák vétele

HDTV műholdvevők szereléssel együtt

Hagyományos földi vétel


Magyarországon az analóg földi tv sugárzás 2013-ban leállt. Az ingyenes műsorok digitális rendszerben foghatók.


Az analóg vétel emlékoldalaIratkozzon fel DVB-t hírlevelünkre! A legfrissebb információkat tudhatja meg a hazai digitális átállásról. Műszaki és médiát érintő hírek, valamint a legújabb készülék ajánlatok szerepelnek hírlevelünkben. A hírleveleket akkor postázzuk Önnek, amikor az új hírek napvilágra kerülnek.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:
Érdeklődés az ingyenes megoldásokról. Kérem, ügylejen a pontos elérhetőség megadására.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:(C)Világvevő bt, az antenna szerelő. tel.: 06-30-9664-759