Regionális HDTV csatornák Bajorországból
- 2017.10.04.

Szeptember végétől több bajor regionális tv csatorna is HD minőségben sugároz az Astra műholdon. Valamennyi műsor vétele ingyenes.

továbbVáltozás a BBC World vételében
- 2017.10.01.

Megszűnik az Astra1 műholdon a BBC World hagyományos ( sd) rendszerű sugárzása. Az adás ebben a pozícióban a továbbiakban csakis HD felbontásban érhető el.

továbbEuronews új formában
- 2017.06.11.

Jelentősen átalakult az európai hírcsatorna struktúrája. A korábban több szinkron nyelven sugárzott program helyébe nemzeti változatok léptek, melyek önálló programként foghatók.

továbbVáltozás az MBC csatornák sugárzásában
- 2017.01.26.

A népszerű arab csatornák új frekvenciára költöztek a BADR műholdon. Szerencsére a programok továbbra is vehetők Budapesten, csak a korábbinál kisebb térerővel.Francia műsorok kódolása
- 2016.11.26.

2016 november 22.-én megszűnt az Eutelsat 5W műholdon a France 2, a France 3, a France 4, és a France ô programok ingyenes sugárzása. A jelenlegi információk szerint a programok csakis Fransat vagy TNTsat szolgáltatói dekóderrel foghatók.Az Euronews vételéről
- 2016.08.23.

A mindig tv ingyenes választékában 2016 augusztusában megszűnt az Euronews tesztadásának a sugárzása. A csatorna azonban műholdról továbbra is ingyenesen nézhető.

továbbIndul az M5 közszolgálati csatorna
- 2016.07.17.

Július 15.-én elindult az M5HD, az újabb állami tv program tesztsugárzása. A műsor a MinDig tv kínálatában és műholdról is elérhető.Változás a francia csatornák vételében
- 2016.04.09.

Franciaországban javában tart az átállás az mpeg4/HD rendszerű műholdas sugárzásra. 2016 április elején az Eutelsat W5 műholdról sugárzott francia csatornák vételi adatai is megváltoztak.

továbbMegszűnik az Austriasat
- 2016.03.20.

Április 30.-án befejezi a műsorszolgáltatást az Austriasat. A szolgáltatás kiváltására több lehetőség is rendelkezésre áll.

továbbA RAI UNO megszűnése a kábel hálózatokon
- 2015.12.20.

Január elejétől az egyik legnagyobb hazai kábelszolgáltató a RAI UNO műsorát lekapcsolja a hálózatáról. A program ennek ellenére műholdról továbbra is ingyenesen vehető, más RAI műsorokkal együtt.

továbbVáltozások a tv vételben
- 2015.07.01.

Július első napjától változik a közszolgálati adók műholdas sugárzása, a szolgáltatóknál alkalmazandó csatorna sorrend és a földfelszíni tv sugárzás is.Új csatornák a UPC Directen
- 2015.06.08.

Július elejétől az M4 HD, a Duna World HD és az M2 HD is elérhető lesz azon felhasználók számára, akik Direct Medium vagy annál nagyobb csomagra fizetnek elő.

továbbVáltozás a műholdas adásban
- 2015.06.07.

Június 30.-án lekapcsolják az Eutelsat9A műholdon a magyar közszolgálati csatornák hagyományos, mpeg2-SD rendszerű sugárzását. Az m1, m2, Duna és Duna World csatornák a továbbiakban erről a műholdról csak mpeg4-HD rendszerben foghatók.BBC World HD minőségben
- 2015.04.01.

Április elsején elindult a BBC World HD felbontású, ingyenes adása az Astra műholdon.

továbbElőfizetői növekedés a UPC Directnél
- 2015.02.12.

Sikeres évet zárt a műholdas tévészolgáltatók meghatározó szereplője a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az előző év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között

továbbVáltozás a lengyel csatornák vételében
- 2014.12.21.

December utolsó estéjén leáll a lengyel közszolgálati TVP összes csatornájának az adása az Astra műholdon. A programok egy része másik műholdról továbbra is vehető.

továbbVáltozás az orosz csatornák vételében
- 2014.05.02.

Április végén az ABS2 műhold üzembe állásával jelentősen megváltoztak hazánkban is az orosz tv csatornák vételi lehetőségei.

továbbm3 csatorna a UPC Direkten
- 2014.03.16.

A retro tv csatornán kívül további műsorokkal is bővült a kinálat

továbbÚjabb német HDTV csatornák
- 2013.12.07.

Decembertől újabb német közszolgálati csatornák váltanak HDTV minőségre az Astra műholdon.

tovább

Összes hír


englishAdatkezelési tájékoztatóTv csatornák havidíj nélkül


Az ingyenes tv vételhez csupán az eszközöket kell beszerelni, további havi költség nincs. Főleg azoknak az ügyfeleknek javasoljuk, akik nem szeretnének előfizetéses rendszerhez csatlakozni.


Az ingyenes tv vétellel az alap magyar műsorokhoz hozzá lehet jutni. Ellenben az ingyenes műholdas tv csatornák száma ezres nagyságrendű. Elérhetők közszolgálati, kereskedelmi, zenei és művészeti csatornák is különböző országokból.
Ma már több csatornát HD minőségben is lehet fogni. Ennek következtében az ingyenes tv képminősége gyakran túlszárnyalja némelyik fizetős szolgáltatást is. A modern tv készülékek térnyerésének köszönhetően set-top-box használata nélkül is lehet tévézni!
Tv készülék vásárlása előtt érdemes szakemberrel egyeztetni.


Amennyiben havidíjaktól mentes antenna rendszert szeretne, feltétlenül szükséges az igényeket előzetesen egyeztetni és így kiválasztani a legjobb megoldást.

Az ingyenes vételre használt eszközeink legnagyobb része alkalmas kódkártyák fogadására is, így igény esetén kedvező árú extra csatornákkal is bővíthető a saját tulajdonú rendszer.Megoldások az ingyenes vételre


Ingyenes tv műsorokat földi és műholdas sugárzással is el lehet érni.
A magyar tv műsorok vételének a legegyszerűbb módja a földi digitális vétel, hivatalos nevén a MinDig tv szolgáltatás. Ezzel a rendszerrel jelenleg 12 db ingyenes csatorna érhető el. A vételhez korszerű tv készülék vagy set-top-box, illetve egy megfelelő tetőantenna szükséges. A rendszer bármikor bővíthető a MinDig tv extra fizetős csatornáival is.

Műholdas vétellel is elérhetők ingyenes magyar műsorok, de kizárólag a közszolgálati csatornák. Az m1, m2, Duna és Duna World csatornák nagyrészt szabadon foghatók, de az m4 és az m5 műsora többnyire kódolt. Javasolt a vételhez az egyszeri díjért megvásárolható MTVA kártya beszerzése. Az m3 csatorna legolcsóbb elérése is ezzel a rendszerrel oldható meg. Ezek a programok a határon túl is foghatók.

Amennyiben ingyenes külföldi csatornákat is szeretnénk nézni, abban az esetben is műholdvevőt szükséges felszerelni. Természetesen a műholdas vétel is kombinálható a MinDig tv rendszerrel, így kényelmesen lehet kapcsolgatni a magyar és a külföldi csatornák között.

Közösségi megoldások is elérhetők szállodák, panziók, kórházak és más intézmények részére itthon és külföldön egyaránt.


Panziók, közösségi rendszerek megoldásai

A MinDig tv szolgáltatásról részletesen

Ingyenes külföldi csatornák vétele

HDTV műholdvevők szereléssel együtt

Hagyományos földi vétel


Magyarországon az analóg földi tv sugárzás 2013-ban leállt. Az ingyenes műsorok digitális rendszerben foghatók.


Az analóg vétel emlékoldalaIratkozzon fel DVB-t hírlevelünkre! A legfrissebb információkat tudhatja meg a hazai digitális átállásról. Műszaki és médiát érintő hírek, valamint a legújabb készülék ajánlatok szerepelnek hírlevelünkben. A hírleveleket akkor postázzuk Önnek, amikor az új hírek napvilágra kerülnek.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotÉrdeklődés az ingyenes megoldásokról. Kérem, ügylejen a pontos elérhetőség megadására.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot(C)Világvevő bt, az antenna szerelő. tel.: 06-30-9664-759