főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírekTv csatornák havidíj nélkül


Az ingyenes tv vételhez csupán az eszközöket kell beszerelni, további havi költség nincs. Főleg azoknak az ügyfeleknek javasoljuk, akik nem szeretnének előfizetéses rendszerhez csatlakozni.


Az ingyenes tv vétellel az alap magyar műsorokhoz hozzá lehet jutni. Ellenben az ingyenes műholdas tv csatornák száma ezres nagyságrendű. Elérhetők közszolgálati, kereskedelmi, zenei és művészeti csatornák is különböző országokból.
Ma már több csatornát HD minőségben is lehet fogni. Ennek következtében az ingyenes tv képminősége gyakran túlszárnyalja némelyik fizetős szolgáltatást is. A modern tv készülékek térnyerésének köszönhetően set-top-box használata nélkül is lehet tévézni!
Tv készülék vásárlása előtt érdemes szakemberrel egyeztetni.


Amennyiben havidíjaktól mentes antenna rendszert szeretne, feltétlenül szükséges az igényeket előzetesen egyeztetni és így kiválasztani a legjobb megoldást.

Az ingyenes vételre használt eszközeink legnagyobb része alkalmas kódkártyák fogadására is, így igény esetén kedvező árú extra csatornákkal is bővíthető a saját tulajdonú rendszer.Megoldások az ingyenes vételre


Ingyenes tv műsorokat földi és műholdas sugárzással is el lehet érni.
A magyar tv műsorok vételének a legegyszerűbb módja a földi digitális vétel, hivatalos nevén a MinDig tv szolgáltatás. Ezzel a rendszerrel jelenleg 12 db ingyenes csatorna érhető el. A vételhez korszerű tv készülék vagy set-top-box, illetve egy megfelelő tetőantenna szükséges. A rendszer bármikor bővíthető a MinDig tv extra fizetős csatornáival is.

Műholdas vétellel is elérhetők ingyenes magyar műsorok, de kizárólag a közszolgálati csatornák. Az m1, m2, Duna és Duna World csatornák nagyrészt szabadon foghatók, de az m4 és az m5 műsora többnyire kódolt. Javasolt a vételhez az egyszeri díjért megvásárolható MTVA kártya beszerzése. Az m3 csatorna legolcsóbb elérése is ezzel a rendszerrel oldható meg. Ezek a programok a határon túl is foghatók.

Amennyiben ingyenes külföldi csatornákat is szeretnénk nézni, abban az esetben is műholdvevőt szükséges felszerelni. Természetesen a műholdas vétel is kombinálható a MinDig tv rendszerrel, így kényelmesen lehet kapcsolgatni a magyar és a külföldi csatornák között.

Közösségi megoldások is elérhetők szállodák, panziók, kórházak és más intézmények részére itthon és külföldön egyaránt.


Panziók, közösségi rendszerek megoldásai

A MinDig tv szolgáltatásról részletesen

Ingyenes külföldi csatornák vétele

HDTV műholdvevők szereléssel együtt

Hagyományos földi vétel


Magyarországon az analóg földi tv sugárzás 2013-ban leállt. Az ingyenes műsorok digitális rendszerben foghatók.


Az analóg vétel emlékoldalaIratkozzon fel DVB-t hírlevelünkre! A legfrissebb információkat tudhatja meg a hazai digitális átállásról. Műszaki és médiát érintő hírek, valamint a legújabb készülék ajánlatok szerepelnek hírlevelünkben. A hírleveleket akkor postázzuk Önnek, amikor az új hírek napvilágra kerülnek.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotÉrdeklődés az ingyenes megoldásokról. Kérem, ügylejen a pontos elérhetőség megadására.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotfőoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek