főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek

Az RTL Klub igent mondott a digitális átállásra.

Körvonalazódik a decemberben induló MindigTv szolgáltatásban résztvevő csatornák köre. Központi kérdés volt, hogy a két nagy kereskedelmi csatorna, az RTL Klub és a TV2 részt kíván-e venni a sugárzásban.
Úgy tűnik, hogy kedvező döntés született annak ellenére, hogy mindkét társaságnak komoly többletkiadásai lesznek a digitális sugárzás miatt.
Ráadásul a hasznot jó eséllyel mások söprik be...

Tovább az index.hu oldalraIratkozzon fel DVB-t hírlevelünkre! A legfrissebb információkat tudhatja meg a hazai digitális átállásról. Műszaki és médiát érintő hírek, valamint a legújabb készülék ajánlatok szerepelnek hírlevelünkben.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


1 hozzászólás

Bognár József [ 2010-12-21 08:51 ]

Azt szeretném kérni-sok millió tv néző nevében is- hogy ha meg lehetne oldani, hogy a akét legnézettebb műsort (Barátok közt, Jőban rosszban)ne egyidőben sugároznák, hiszen mindkét műsor nézőtábora kb ugyan az, de így a felével itt a másik felével ott tólnak ki.Szerintem a csatornák is jobban járnának, magasabb lenne a nézettségük és mi nézők is sokkal elégedettebbek lennénk. Ez lenne a kérésem sokunk nevében a két csatorna műsorigazgatójához. Ha meg lehetett oldani a műsoridők áthelyezésével a Megasztár és X faktor eltolását, úgy ezt is meg lehetne oldani, csak akarat és egy kis jóindulat kellene a programigazgatók urak részéról részéről.Kevesebbszer kéne távkapcsolóhoz nyúlni, és még az esti szórakozásunk is teljesebb lehetne. Elóre is köszönöm, hogy meghallgattak, remélem, hogy nem csak egy koztiszteltben álló szemály- Friderikusz Sándor úr észrevétele hanem a nézők többségének kéréseis megolhatja ezt a problémát. Köszönettel Bognár József.


főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek