főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek

A Duna tv mindkét csatornája bekerült a digitális műsorcsomagba


A Duna Televízió a napokban elsőként kötötte meg a szerződést az Antenna Hungáriával, miszerint a decemberben induló Mindig tv szolgáltatásban mindkét csatornája elérhető lesz. A Duna tv HD, az Autonómia tv pedig hagyományos "SD" formátumban kerül adásba. A többi tv tárasággal, köztük az Magyar Televízióval is, még folynak a tárgyalások. Írta az AHRT közleményében.

Korábban az Autonómia tv -a közszolgálati csatornák között egyedüliként, nem szerepelt a tervezett kínálatban. Most mégis az elsők között kerül be a DVB-t csomagba.

A Duna Televízió második csatornája még 2006 április 16.-án, húsvét vasárnap indult. Azóta a Hotbird 6 műholdon nézhető digitális műholdvevőkkel, illetve néhány kábelszolgáltató is felvette a kínálatába. A kísérleti DVB-t rendszeren a kezdettől láthattuk a műsort egészen az október végi leállásig.

Az Autonómia tv elsősorban az Európában elő kisebbségek, főleg a határontúli magyarság ügyeire kíván fókuszálni, de történelmi és dokumentum műsorok is bőven szerepelnek a programban.
Gyakran találkozhatunk a Duna tv-n sugárzott műsorok ismétléseivel is.


Az élő adásba itt nézhet bele!
Minden, ami a digitális átálláshoz szükséges.
Információk, készülékek, tanácsadás és szerelési munkák.

Világvevő Antennaszerviz

Iratkozzon fel DVB-t hírlevelünkre! A legfrissebb információkat tudhatja meg a hazai digitális átállásról. Műszaki és médiát érintő hírek, valamint a legújabb készülék ajánlatok szerepelnek hírlevelünkben.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


4 hozzászólás

DUNA II AUTOMÓNIA [ 2011-05-14 18:39 ]

DUNA II AUTOMÓNIAaardema [ 2009-02-17 08:11 ]

dfsfsd tiava list fsfsdfds thumbzilla movies of thecicisbeo [ 2009-02-03 10:46 ]

Elég sokszor el olvasom "Hírleveiket", sőt mélyebben is beleolvasok, próbálom megérteni, de valahogy 70 évesen nem megy, már volt kérdésem, de nem tudom, hogy a választ hol kaphattam meg, vagy azt az oldalt meg sem találom.
Múlt év végén vásároltam egy Lg. LCD tv-t 37LT75-ZA
modelt, gyártási év 2008.márc. Dunaújvárosban lakom UPC kábel alapcsomagom van a hagyományos. Szeretnék földi digitális adást is nézni, hogyan oldható meg?A kettőt tudom-e közösíteni?
A mai technika világában, miért van az, hogy minden újat kiegészítő berendezéssel kell nézni, több távirányítóval?
Az említett fenti tv. 6 kép méret megjelenítésére alkalmas, de még nem találtam adást, mellyel az egész képernyő betöltődött volna torzulás nélkül.
A televízió gyártásnak és az antenna kínálatnak nem kellene-e összhangban lenni? Egymás tájékoztatása összedolgozás nem lehetséges?
Később tudtam meg, hogy az újonnan vásárolt tv az új adásokhoz csak drága kiegészítővel használható, a beépített technikasemmire való, akkor mire adtam ki a 180.000.- ft-t?
Szerintem átlagos ismeretekkel ezek nem üzemeltethetők, ezekhez a technikákhoz értő emberek sem tudnak felvilágosítást adni, vagy miért adnak el olyan eszközöket ami már nem használható, az eladó már becsületből is azt mondhatta volna uram ezt a készüléket ne vegye meg!
Tisztelettel várom válaszukat email címemre, köszönöm előre is szívességüketSteininger [ 2008-11-30 16:37 ]

Sógoréknál egy üzletben kb. 30 fajta dvb-t vevőt árulnak 20 eurós kezdő ártól felfelé.Sajnos nálunk ezeket nem lehet használni.Itthon mikor lesz hasonló választék és ár?

főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek