főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírekA Magyar Televízió újra a DVB-t rendszeren


Az Antenna Hungária 2008. december 23-ától egy hónapos időtartamra kísérleti jelleggel elérhetővé tette az m1 HD és m2 HD programját a MinDig TV földi digitális televíziós szolgáltatás keretében,- olvasható az AHRT sajtóközleményében.

A két műsor a Hír tv és a ATV kódolt adása mellett nézhető az "A" jelű multiplexben, Budapesten és környékén az 55-ös, Kab-hegy vételkörzetében a 64-es, Szentesről pedig a 60-as csatornán.
Korábban a kísérleti platformon már elérhető volt a két csatorna, de a HD sugárzást szeptemberben, az SD( mpeg-2) adást pedig október végén lekapcsolták, mert akkor a kísérleti időszak lezárult.
Minden, ami a digitális átálláshoz szükséges.
Információk, készülékek, tanácsadás és szerelési munkák.

Világvevő Antennaszerviz
Iratkozzon fel DVB-t hírlevelünkre! A legfrissebb információkat tudhatja meg a hazai digitális átállásról. Műszaki és médiát érintő hírek, valamint a legújabb készülék ajánlatok szerepelnek hírlevelünkben.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


1 hozzászólás

Dr. Tóth Lóránt [ 2009-01-30 13:29 ]

A hivatalos leírások végül is az egyszerű TV-nézőnek nem sokat mondanak.
Próbálják velem egyszerűen közölni, hogy az m2 TV-t most hogyan lehet fogni.
Eddig Hot Bird-es parabola digitális vételem (ebben működött az m2) és az m1,tv2,rtl,Duna tv vételére alkalmas földi antennám működött.
Tisztelettel:
dr.T.L.

főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek