főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek

RTL Klub a DVB-t rendszerenMájus elsején elindult az RTL Klub kísérleti adása a MinDig tv rendszerén. A műsor a "C" jelű multiplexben, a Duna tv két csatornája mellett kapott helyet, Budapesten a 62-es, Kab-hegy körzetében a 61-es, Szentesen pedig a 65-ös csatornán.
A program mellett teletext és EPG információ is található.

A kísérleti adás beindítása után egy héttel a végleges szerződést is aláírták a felek, így május 8.-ától a sugárzás hivatalosan is megindult.

A TV2 esetleges csatlakozásáról még nem jelentek meg hírek. De minden bizonnyal az RTL Klub megjelenése a DVB-t rendszeren konkurens csatorna esetleges szerződéskötését is felgyorsíthatja.

A jelenlegi állás szerint a földi digitális rendszeren 5 csatornát nézhetünk. A Duna tv, az Autonómia tv illetve az RTL ingyenes adása mellett az ATV és a Hír tv kódolt műsora látható. Az utóbbi kettő előfizetéses, "pre paid" rendszerben, havi 500 forintos díj ellenében érhető el.
A vételre alkalmas set-top-box ára pedig 30 ezer forintól indul. A megfelelő használathoz szükséges tetőantenna természetesen biztosítja az m1 és a TV2 vételét is.
A beszerzéssel és a beszereléssel kapcsolatos esetleges kérdéseikre készséggel válaszolunk, akár e-mail -ben, akár telefonon.

Az Rtl Klub szerződéskötésének részleteiről az Antenna Hungára közleményében olvashatunk további részleteket.

2009.05.10

Minden, ami a digitális átálláshoz szükséges.
Információk, készülékek, tanácsadás és szerelési munkák.

Világvevő Antennaszervizfőoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek