főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek2009 decemberi MindigTV és Terra+ AKCIÓ

Aki decemberben vásárol MindigTV matricás vevőt, és a vásárláskor kapott számla másolatát elküldi, ajándékba kap egy 6250 Ft értékű Terra+ előfizetői kártyát, amellyel a HírTV-t és ATV-t is ingyen nézheti egy évig.

Az akcióban az alábbi típusú dekódereket vásárlók vehetnek részt:

 • Optibox T1000 HDCX
 • Alcor HD2000 (Conax)
 • Strong SRT 8345 CI
 • Strong SRT 8300 CI
 • TechniSat DIGYBOXX T4 CX
 • TechniSat HDT4
 • Triax TR500H


  Optibox T-1000 HDCX: 32. 900 ft
  Triax TR500 H: 30. 900,-
  SRT 8345: 59. 900,-  Bővebb információ a készülékekről itt olvasható


 • Akciós feltételek, „MinDig TV +2 program

  1. Az akció – a készlet erejéig - minden olyan résztvevő számára nyitott, aki az alábbi feltételek szerint vásárol CAS kártyaolvasóval ellátott MinDig TV matricás dekódert Magyarországon.

  2. Az akció menete:
  A Résztvevők a Szervező, az Antenna Digitális Televízió Műsorterjesztő Kft. (továbbiakban: ADTM Kft.) által meghirdetett akcióban az alábbiak szerint vehetnek részt:

  i., Amennyiben a Magyarországon forgalmazott, CAS kártyaolvasóval ellátott MinDig TV matricás dekódert (beltéri egységet) a kiskereskedelmi egységben vásárló a vásárlás tényét az igazoló számla/gépi nyugta másolatával - és a későbbiekben felsorolt személyes adataival együtt - beküldi az akciót meghirdető társaság címére, abban az esetben az akciót meghirdető cég lehetővé teszi számára, hogy a jelenleg elérhető 7 (m1 HD, m2 HD, Duna TV HD és az RTL Klub, TV2, Duna II Autonómia SD formátumú programjai, tesztjelleggel pedig az Euronews programja angol, német és francia nyelven, továbbá tesztjelleggel három rádiócsatorna, a Magyar Rádió MR1 Kossuth, MR2 Petőfi és MR3 Bartók Rádió programok) előfizetési díj nélkül fogható csatorna mellett további két – Terra+ kódolt - csatorna; a HírTV és az ATV (magyar nyelvű programjai) is előfizetési díj nélkül legyenek igénybe vehetők számára, – a Terra + kártya készletének erejéig - a kártya aktiválásának időpontjától számított 1 éven keresztül.

  Az akcióban azon vásárlók is részt vehetnek, akik a meghatározott időszakon belül vásárolt beltéri egységük mellé a forgalmazó által összecsomagoltan már beszerezték Terra+ kártyájukat. A kártyák tetszés szerinti időpontban aktiválhatóak, de az aktiválást követő egy év múlva érvényességük lejár.

  A két kódolt csatorna elérése az akcióban részt vevők számára a Terra+ kártya – a lentiekben megadott - szállítási címre történő eljuttatásával válik lehetővé. A kártya eljuttatása az akció feltételeinek megfelelő résztvevők számára ellenszolgáltatás nélkül biztosított.


  A fentiekben említett két kódolt csatorna 1 évig történő ingyenes elérését az alábbi, valamennyi feltételeknek megfelelő résztvevők számára garantáljuk.

  3. Az akcióban való részvétel feltételei:

  Az akcióban az alábbi típusú dekódereket vásárlók vehetnek részt:

  • Optibox T1000 HDCX
  • Alcor HD2000 (Conax)
  • Strong SRT 8345 CI
  • Strong SRT 8300 CI
  • TechniSat DIGYBOXX T4 CX
  • TechniSat HDT4
  • Triax TR500H

  A beküldött számlamásolaton jól kivehetőnek kell lennie az alábbi tartalmaknak:
  • dekóder típusának,
  • számla sorszámának,
  • a vásárlás helyének és dátumának.

  Az akcióban való részvétel feltétele továbbá, hogy a számlamásolat mellett a dekóder vásárlója az alábbi adatait is feltüntesse:

  • Az akcióban részt vevő neve:
  • Címe: Magyarország [irányítószám,helység, közterület neve, házszám, és ha van: emelet, ajtó]
  • Szállítási címe: Magyarország (amennyiben eltér a fenti címtől és ahol 8 és 17 óra között elérhető:
  irányítószám, helység, közterület neve; házszám, és ha van: emelet, ajtó]
  • Telefonszáma:
  • e-mail címe (ha van):

  Amennyiben a felsorolt adatok valamelyike hiányos vagy nem értelmezhető, az esetben az ADTM Kft. jogosult az érintettet kizárni az akcióban résztvevők köréből. Ezen kizáró feltétel alól kivételt képez az e-mail cím hiánya.

  A számlamásolat, illetve az adatok postai küldeményként, levélben, e-mailben szkennelt mellékletként és faxon érkezhetnek be az ADTM Kft. számára.
  Egy számla az akcióban való részvételre egyszer jogosít.
  A borítékra, az e-mail üzenet tárgyaként, továbbá a faxon elküldött oldal tetejére kérjük írja rá:
  „MinDig TV – 2009. decemberi akció”

  4. Beküldési postacím: 1519 Budapest, Pf. 447.
  e-mail cím: antennah@ahrt.hu
  fax szám: 06 1 464 2239 vagy 06 1 464 2245

  5. Az akció időtartama: A vásárlás időtartama: 2009. december 1. és 2009. december 31. között.
  A számlamásolatok beérkezésének utolsó napja: 2010. január 10.

  6. Az akció által biztosított két csatorna elérésének lehetősége pénzre nem váltható át.

  7. Az akciót meghirdető ADTM Kft. vállalja, hogy a két Terra+ kódolt csatorna – ATV és HírTV– eléréséhez szükséges vevőkártyát – a Terra+ kártya készletének erejéig - az akcióban - a fenti akciós részvételeknek történő megfelelés esetén a sikeresen résztvevők számára – 2010. január 31-ig eljuttatja.

  8. az akcióban történő részvételből ki vannak zárva a fentiekben sorolt beltéri egységeket forgalmazó viszonteladók.

  9. Reklamációt levélben az ADTM Kft., 1519 Budapest, Pf. 447. címre 2010. február 15-ig fogadunk el.

  10. Azáltal, hogy a Résztvevő az akcióban részt vesz, feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy:
  • személyes adatait a Szervező ADTM Kft. az akció lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezésének megfelelően kezelje.
  • személyes adatai (név, postacím, telefon, e-mail cím) a Szervező ADTM Kft. adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező - esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes.
  11. Az a résztvevő, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból írásban kérheti a következő címen:
  ADTM Kft. 1519 Budapest, Pf. 447.
  Az adatok kezelését az akció lebonyolításával megbízott Antenna Hungária Zrt. végzi.


  12. A Résztvevők a számlamásolat Szervező részére történő továbbításával a jelen akciós feltételekben foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

  Budapest, 2009. november 30.

  ADTM Kft.
  Szervező

  (Forrás P-Sat Hungary)  Iratkozzon fel DVB-t hírlevelünkre! A legfrissebb információkat tudhatja meg a hazai digitális átállásról. Technikai információk, valamint a legújabb készülék ajánlatok szerepelnek hírlevelünkben.

  Vezetéknév

  Keresztnév:

  E-mail cím:


  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
  főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek