főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírekÚj csatornák és változások a UPC Direct-en


Szeptember közepétől láthatják a műholdas UPC előfizetők a Muzsika tv , a Prizma tv és a Sorozat+ műsorát. Októbertől pedig az RTL Klub és a tv2 második csatornája, az RTL II és a Super tv2 is látható a rendszeren.

A szolgáltatói készülékek az új csatornákat a kijelölt programhelyekre automatikusan letöltik. A letöltés akkor történik meg, ha a vevőkészülék egy időre készenléti állapotba kerül.

Az új programok az alábbi programhelyeken láthatók:

 • Muzsika tv : 18-as programhely
 • RTL II: 19-es programhely
 • Prizma tv: 20-as programhely
 • Sorozat+: 21-es programhely


  Egészen más a helyzet, ha az előfizető saját beltéri egységben használja a szolgáltatói kártyát.

  Ebben az esetben a frissítéseket a felhasználónak saját magának kell kézi hangolással elvégeznie. A legtöbb készüléken ez viszonylag egyszerűen megoldható, csupán a sugárzási paramétereket kell ismerni.

  A Muzsika tv, Prizma tv, sorozat+ és az RTLII csatornák az alábbi adatokkal sugároznak:

  frekvencia: 11. 977 Ghz
  polarizáció: horizontális
  sr: 28. 000
  fec: 7/8
  DVB-s


  A Super TV2 adatai:

  frekvencia:12265
  polarizáció: vertikális
  SR 28000
  FEC 7/8
  DVB-s
 • Csatorna változások 2012 november végétől  November végétől több UPC Direct csatorna műholdas sugárzási paramétere megváltozik. A szolgáltatói készülékek készenléti állapotba kapcsolva automatikusan letöltik az új adatokat.
  A saját készüléket használó ( csak kártyás )előfizetők pedig az alábbi táblázat segítségével tudják az új paramétereket behangolni.
  Ha úgy gondolja, hogy a beállításokat nem tudja önállóan, biztonsággal elvégezni, feltétlenül kérje a telepítést végző szakember segítségét!  Világvevő antenna- a legjobb vétel!
  főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek