főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek
Bővül a Mindg Tv Extra szolgáltatás


2011 október elsején megszűnik Magyarországon a DVB-h, ismertebb nevén a mobil tv szolgáltatás. A 2008 decemberében, a DVB-t sugárzással együtt indított rendszer nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Elsősorban az érdeklődés hiánya, a nagyon csekély számú előfizető okozta a mobiltelevízió hazai vesztét.
Az Antenna Hungária Zrt az így felszabaduló sávszélességet átcsoportosítja a DVB-t rendszer fizetős rendszerének ( Mindig tv Extra) a bővítésére, amelyet egyébként csak a folyamatosan elhalasztott analóg lekapcsolás után tudott volna kivitelezni.

Októbertől a szolgáltatás közel dupla sávszélességet, majdnem két teljes multiplexet használhat. Mivel a "B" és a "C" jelű multiplex vételi lehetősége nem egyforma országosan, sőt a "B" esetében a lefedettség "csak" 80% körüli , így a két "frekvenciacsomagba" két különböző műsorcsomag kerül. Ezeket együtt, illetve a kisebbet önmagában is elő
lehet fizetni.

Az ingyenes 7 csatornán felül elérhető csatornák az alap csomagban:

National Geographic Channel, AXN, Film+, Cool, FEM3, SportKlub, Disney Channel, Hír TV, ATV, Private Spice.

A programcsomag a C multiplexen lesz elérhető. Erre a multiplexre költözik egyébként az ingyenesen nézhető RTL Klub, TV2 és az Euronews műsora is.

Az új MinDig TV Extra Családi csomag 13 népszerű csatornát kínál a jelenlegi 7 szabadon fogható és az Alapcsomagban szereplő 10 program mellé:

Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV és Dorcel TV.
A 13 új program a B multiplexen lesz elérhető.Az előfizetési lehetőségekről a későbbiekben olvashat.Világvevő antenna- a legjobb vétel
főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek