főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek

Minőségi tv csatornák vétele műholdról


Ma hazánkban nem talál egyetlen olyan tv szolgáltatót sem, amelynél komolyzenei, színházi és művészfilmeket sugárzó csatornák egyaránt elérhetők.


A lehetőségekhez képest a legtöbb ilyen programot a szabadon fogható műholdas vétel segítségével érheti el.


Arte, 3 SAT, ZDF Kultur, és sokan másokAmennyiben az Arte, a 3 sat és a tartományi német csatornák kulturális csatornáit szeretné nézni, elegendő egy átlagos műholdvevő, amellyel havidíj nélkül élvezheti az említett csatornák műsorát.


Természetesen ezen felül az összes német közszolgálati és nagyobb kereskedelmi adó műsorai is elérhetők ezzel a rendszerrel. Továbbá vehetők a legfontosabb angol nyelvű hírcsatornák, illetve spanyol, francia, orosz, olasz adók is, sok más külföldi csatorna társaságában.

Ha több komolyzenére vágyik és megelégszik a sztereó digitális hanggal, ugyanezzel a megoldással műholdról hallgathatja a legnagyobb német, osztrák és francia rádióállomások igényes műsorait.

Egyszeri költség:


Műholdvevők szereléssel együtt: 44.900 ft-tól


Amennyiben magyar ingyenes műsorokat is szeretné nézni, az sem gond, csak egyszeri többlet beruházással kell számolnia!
Magyar műsorokkal együtt is


A műholdvevő felszerelése esetén lehetőség van a magyar műsorok vételére is.

A havidíj nélküli megoldásnál némi egyszeri többlet beruházással ingyenesen nézhető az m1, m2, m4, m5, Duna, Duna World, TV2, RTL Klub, C8, Izaura tv, Fem3 és a Zenebutik műsora is a MinDig tv jóvoltából.

A rendszerek kiegészíthetők UPC DIrect, illetve MinDig tv extra előfizetői kártyával is.


Műszaki információk és részletek

Mi szükséges a vételhez?

Önnek szüksége lesz egy digitális műholdvevőre. Ha elegendőek legfelül felsorolt a német csatornák( néhány francia, spanyol és angol társaságában) , akkor egy alap berendezés megfelelő a Astra műhold ingyenes vételére.

Ha ingyenes magyar adásokat is nézne, akkor kombinált vevőre lesz szükség. Ez feldolgozza a műholdas és a földi digitális adásokat egyaránt és a tv készüléken egy csomagban jelenik az összes műsor. De amennyiben elegendők a magyar közszolgálat programok, vagy külföldön használná a rendszert, többfejes műholdvétellel a magyar programokat is elérheti.

Ebben az esetben az alábbi HD műsorokat fogja látni, a több száz normál felbontású mellett: m2 HD, Duna HD, , m5 HD, ARTE HD, ARD HD, ZDF HD, Servus tv HD( osztrák). Kapható már az MTVA jóvoltából az MTV csatornák vételére alkalmas kódkártya is, így ezzel a megoldással az összes közszolgálati magyar adót HD minőségben nézheti. A kártya ára egyszeri 8.000 ft, és korlátlan ideig érvényes!
Világvevő antenna- a legjobb vétel!
főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek