Orosz programok Európának
- 2018.08.21.

Július utolsó napjától újabb orosz tv programok foghatók az Astra 19 fokos pozícióból. A Hotbird- ről korábban átkerült R1 és R1Extrát követve elérhető a TVCI, a TV rus,az NTV Mir, az STS, a REN TV, az 5TV, a Domasnyh és a Perec Európának szánt verziója.


Regionális HDTV csatornák Bajorországból
- 2017.10.04.

Szeptember végétől több bajor regionális tv csatorna is HD minőségben sugároz az Astra műholdon. Valamennyi műsor vétele ingyenes.

továbbVáltozás a BBC World vételében
- 2017.10.01.

Megszűnik az Astra1 műholdon a BBC World hagyományos ( sd) rendszerű sugárzása. Az adás ebben a pozícióban a továbbiakban csakis HD felbontásban érhető el.

továbbEuronews új formában
- 2017.06.11.

Jelentősen átalakult az európai hírcsatorna struktúrája. A korábban több szinkron nyelven sugárzott program helyébe nemzeti változatok léptek, melyek önálló programként foghatók.

továbbVáltozás az MBC csatornák sugárzásában
- 2017.01.26.

A népszerű arab csatornák új frekvenciára költöztek a BADR műholdon. Szerencsére a programok továbbra is vehetők Budapesten, csak a korábbinál kisebb térerővel.Francia műsorok kódolása
- 2016.11.26.

2016 november 22.-én megszűnt az Eutelsat 5W műholdon a France 2, a France 3, a France 4, és a France ô programok ingyenes sugárzása. A jelenlegi információk szerint a programok csakis Fransat vagy TNTsat szolgáltatói dekóderrel foghatók.Az Euronews vételéről
- 2016.08.23.

A mindig tv ingyenes választékában 2016 augusztusában megszűnt az Euronews tesztadásának a sugárzása. A csatorna azonban műholdról továbbra is ingyenesen nézhető.

továbbIndul az M5 közszolgálati csatorna
- 2016.07.17.

Július 15.-én elindult az M5HD, az újabb állami tv program tesztsugárzása. A műsor a MinDig tv kínálatában és műholdról is elérhető.Változás a francia csatornák vételében
- 2016.04.09.

Franciaországban javában tart az átállás az mpeg4/HD rendszerű műholdas sugárzásra. 2016 április elején az Eutelsat W5 műholdról sugárzott francia csatornák vételi adatai is megváltoztak.

továbbMegszűnik az Austriasat
- 2016.03.20.

Április 30.-án befejezi a műsorszolgáltatást az Austriasat. A szolgáltatás kiváltására több lehetőség is rendelkezésre áll.

továbbA RAI UNO megszűnése a kábel hálózatokon
- 2015.12.20.

Január elejétől az egyik legnagyobb hazai kábelszolgáltató a RAI UNO műsorát lekapcsolja a hálózatáról. A program ennek ellenére műholdról továbbra is ingyenesen vehető, más RAI műsorokkal együtt.

továbbVáltozások a tv vételben
- 2015.07.01.

Július első napjától változik a közszolgálati adók műholdas sugárzása, a szolgáltatóknál alkalmazandó csatorna sorrend és a földfelszíni tv sugárzás is.Új csatornák a UPC Directen
- 2015.06.08.

Július elejétől az M4 HD, a Duna World HD és az M2 HD is elérhető lesz azon felhasználók számára, akik Direct Medium vagy annál nagyobb csomagra fizetnek elő.

továbbVáltozás a műholdas adásban
- 2015.06.07.

Június 30.-án lekapcsolják az Eutelsat9A műholdon a magyar közszolgálati csatornák hagyományos, mpeg2-SD rendszerű sugárzását. Az m1, m2, Duna és Duna World csatornák a továbbiakban erről a műholdról csak mpeg4-HD rendszerben foghatók.BBC World HD minőségben
- 2015.04.01.

Április elsején elindult a BBC World HD felbontású, ingyenes adása az Astra műholdon.

továbbElőfizetői növekedés a UPC Directnél
- 2015.02.12.

Sikeres évet zárt a műholdas tévészolgáltatók meghatározó szereplője a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az előző év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között

továbbVáltozás a lengyel csatornák vételében
- 2014.12.21.

December utolsó estéjén leáll a lengyel közszolgálati TVP összes csatornájának az adása az Astra műholdon. A programok egy része másik műholdról továbbra is vehető.

továbbVáltozás az orosz csatornák vételében
- 2014.05.02.

Április végén az ABS2 műhold üzembe állásával jelentősen megváltoztak hazánkban is az orosz tv csatornák vételi lehetőségei.

továbbm3 csatorna a UPC Direkten
- 2014.03.16.

A retro tv csatornán kívül további műsorokkal is bővült a kinálat

tovább

Összes hír


englishAdatkezelési tájékoztató

Minőségi tv csatornák vétele műholdról


Ma hazánkban nem talál egyetlen olyan tv szolgáltatót sem, amelynél komolyzenei, színházi és művészfilmeket sugárzó csatornák egyaránt elérhetők.


A lehetőségekhez képest a legtöbb ilyen programot a szabadon fogható műholdas vétel segítségével érheti el.


Arte, 3 SAT, ZDF Kultur, és sokan másokAmennyiben az Arte, a 3 sat és a tartományi német csatornák kulturális csatornáit szeretné nézni, elegendő egy átlagos műholdvevő, amellyel havidíj nélkül élvezheti az említett csatornák műsorát.


Természetesen ezen felül az összes német közszolgálati és nagyobb kereskedelmi adó műsorai is elérhetők ezzel a rendszerrel. Továbbá vehetők a legfontosabb angol nyelvű hírcsatornák, illetve spanyol, francia, orosz, olasz adók is, sok más külföldi csatorna társaságában.

Ha több komolyzenére vágyik és megelégszik a sztereó digitális hanggal, ugyanezzel a megoldással műholdról hallgathatja a legnagyobb német, osztrák és francia rádióállomások igényes műsorait.

Egyszeri költség:


Műholdvevők szereléssel együtt: 44.900 ft-tól


Amennyiben magyar ingyenes műsorokat is szeretné nézni, az sem gond, csak egyszeri többlet beruházással kell számolnia!
Magyar műsorokkal együtt is


A műholdvevő felszerelése esetén lehetőség van a magyar műsorok vételére is.

A havidíj nélküli megoldásnál némi egyszeri többlet beruházással ingyenesen nézhető az m1, m2, m4, m5, Duna, Duna World, TV2, RTL Klub, C8, Izaura tv, Fem3 és a Zenebutik műsora is a MinDig tv jóvoltából.

A rendszerek kiegészíthetők UPC DIrect, illetve MinDig tv extra előfizetői kártyával is.


Műszaki információk és részletek

Mi szükséges a vételhez?

Önnek szüksége lesz egy digitális műholdvevőre. Ha elegendőek legfelül felsorolt a német csatornák( néhány francia, spanyol és angol társaságában) , akkor egy alap berendezés megfelelő a Astra műhold ingyenes vételére.

Ha ingyenes magyar adásokat is nézne, akkor kombinált vevőre lesz szükség. Ez feldolgozza a műholdas és a földi digitális adásokat egyaránt és a tv készüléken egy csomagban jelenik az összes műsor. De amennyiben elegendők a magyar közszolgálat programok, vagy külföldön használná a rendszert, többfejes műholdvétellel a magyar programokat is elérheti.

Ebben az esetben az alábbi HD műsorokat fogja látni, a több száz normál felbontású mellett: m2 HD, Duna HD, , m5 HD, ARTE HD, ARD HD, ZDF HD, Servus tv HD( osztrák). Kapható már az MTVA jóvoltából az MTV csatornák vételére alkalmas kódkártya is, így ezzel a megoldással az összes közszolgálati magyar adót HD minőségben nézheti. A kártya ára egyszeri 8.000 ft, és korlátlan ideig érvényes!
Világvevő antenna- a legjobb vétel!
(C)Világvevő bt, az antenna szerelő. tel.: 06-30-9664-759