főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek
Változások az orosz és lengyel műholdas sugárzásbanA 2019-es évben több orosz nyelvű program is megjelent az Astra1-es ( kelet19) műholdas pozícióban. Olyan programok is elérhetők lettek, melyek vétele korábban körülményesebben volt csak megoldató.
Sajnos az öröm nem tartott sokáig. Az év végére a csatornák gyakorlatilag elfogytak. 2020 január végén csupán 5db orosz program szerepel a műhold kínálatában.

Sajnos a Hotbird pozícióból is elveszett két népszerű orosz program. A Shanson tv még év közben, az STS int pedig az év végén vált elérhetetlenné.

A jó hír, hogy minkét program, sőt az Astráról korábban elköltözött műsorok egy része elérhető az Astra5B műholdról, melynek vétele szintén könnyen megoldható az egész országban.A külföldön élő lengyel nézők számára is némi kellemetlenséggel indult a 2020-as esztendő. A népszerű TV Polonia program januártól már csak DVB-S2 rendszerben érhető el. A régi műholdvevőket le kell cserélni, de a parabola antenna és az univerzális vevőfejek alkalmasak továbbra is a vételre. A TVP info hírcsatorna már korábban átváltott az új rendszerre, ráadásul HD minőségben is elérhető.

Világvevő Antennaszerviz - A legjobb vétel!
főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek