főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírekLekapcsolták az orosz csatornátKellemetlen karácsonyi ajándékot kaptak 2010 elején az egyik legnagyobb magyarországi kábelszolgáltatótól az orosz ajkú előfizetők.


Az előzetes bejelentésnek megfelelően a szolgáltató országszerte kivette az orosz állami tv első csatornáját ( Perviy Kanal) a kábel tv szolgáltatás műsorkínálatából.

Ezzel tovább csökkent az egyébként sem bőséges külföldi csatornaválaszték, a többi kábeles szolgáltatóhoz hasonlóan.
A kellemetlenséghez viszont ezúttal némi tapintatlanság is párosult. A lekapcsolás ugyanis január 5.-én, mindössze egy nappal az idei pravoszláv karácsony kezdete előtt történt. Így sok néző az ünnepekre orosz tv nélkül maradt.

A magyar műsorok tömeges terjedése miatt egyébként már évek óta tendencia, hogy újabb és újabb külföldi műsorok esnek áldozatul az egyre bővülő hazai csatornaválasztéknak. Ezeknek a változásoknak a lehetősége valamennyi szolgáltató szerződési feltételeiben szerepel, így legfeljebb bosszankodni lehet a változások miatt.

A megoldás jelenleg az egyéni műholdvétel, amelynek segítségével akár 20 ingyenes orosz műsort is lehet nézni.

Később talán a digitális kábel tv elterjedésével újra láthatók lesznek a szűkebb rétegeket kiszolgáló műsorok is a kábelszolgáltatóknál, így talán csökkennek majd a súrlódási felületek is az ügyfelekkel.

KJAz orosz tv és más külföldi csatornák vételéről bővebben itt olvashat
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


3 hozzászólás

M.Péter [ 2013-03-21 17:38 ]

Már vagy 30 orosz adást lehet venni havidíj nélkül. De jól működik
a kártyás rendszer is. Pl. az NTV+ vagy a Trikolor is szépen jön Pesten. 110 cm antenna elég :)Ványa bácsi [ 2011-10-31 22:43 ]

Egy vagon orosz műsor jön a holdról tök ingyen!S. Péter ( Digo fun) [ 2010-02-06 13:29 ]

Ja és persze az olasz Rai Uno is elment. De parabolával már azóta van 20 olasz adóm és nem havi 8 rugóért!!!

főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek