főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek

Ha Ön panziót, hotelt vagy bármilyen kereskedelmi szálláshelyet üzemeltet, biztosan okozott már komoly fejtörést, hogy a miként lássa el megfelelő tv műsorokkal a vendégeit. Ráadásul napjainkban a digitális átállás további kérdéseket vet fel .A legtöbb kisebb és közepes szobaszámmal bíró panzió esetében a mai napig analóg televízió szolgáltatás működik. Sok helyen egyszerűen egy hazai kábelszolgáltató adása van szétosztva néhány magyar műsorral, gyakran kritikán aluli minőségben, jó nagy havidíjjal. A külföldi vendégek naponta panaszkodnak a recepción, hogy egyetlen nemzetközi tv csatorna sincs a szobájukban.

Természetesen, ha külföldön üzemeltet szálláshelyet és magyar vendégei vannak, akkor is felvetődik a kérdés csak fordított előjellel. Ilyenkor is van megoldás, hogy hazai csatornákat biztosítson a vendégeinek ( és saját magának).

Keressen bizalommal, ha problémája van a tv vétellel! Ha több csatornát szeretne, ha Saját maga választaná ki a nézhető programokat, ha kevés a külföldi tv műsor, ha drága a havidíj, ha érinti a digitális átállás!

Biztosan találunk megoldást!


Lehetőségek, megoldások, digitális átállás

A kisközösségi antenna rendszerek többnyire Szállodák, panziók, motelek, kórházak, nyugdíjas házak tv jel-ellátását biztosítják.
Kiépítésüket tekintve több lehetőség adódik, de manapság kizárólag a digitális rendszerre érdemes beruházni.


Jó tudni, hogy a digitális átállás nem csupán problémákat, hanem lehetőségeket is rejt magában. A profi digitális eszközök ára folyamatosan csökken, így soha nem látott csatorna kínálat hozható létre egyre gazdaságosabban. A digitális fejállomások helyigénye és energia fogyasztása egyaránt töredéke a régi, elavult analóg rendszerekének. A képminőség pedig tökéletesen megfelel a kor igényeinek.

Az alábbiakban néhány lapvető megoldást láthat, az analóg programok kiváltására, rövid ismertetővel. Bővebb, részletes tájékoztatást, árajánlatot az egyedi igények alapján tudunk küldeni.

A szállodai rendszerek esetén az előzetes felmérés és a szaktanácsadás Budapesten, illetve a kedvezményes területen minden esetben díjmentes!

Az alábbi eszközök üzemeltetésével, szervizelésével, bővítésével is forduljon hozzánk bizalommal!
Terra moduláris fejállomás

Kiemelt ajánlat


Terra moduláris fejállomás


Ezzel a megoldással rendkívül rugalmasan és gazdaságosan lehet -akár különböző forrásból is, közösségi tv vételt kiszolgálni. Megoldható ingyenes külföldi és fizetős ( pl. UPC Direct) műholdas,valamint ingyenes és fizetős földi terjesztésű ( MinDig tv Extra) programok integrálása.

Hotelek, panziók, apartmanházak, kórházak, nyugdíjas otthonok, de akár nagyobb családi házak tökéletes megoldása a beltéri egységek nélküli tv vételre.

Interneten keresztül távfelügyelhető.
További információ kéréseTriax digitális fejállomás

Kiemelt ajánlat


Triax TDH 800 moduláris fejállomás


A Triax a korábbi Hirschmann cég felvásárlásával kikerülhetetlen szereplővé lépett elő a tv vétel területén. Az eszközökre jellemző a rendkívül stabil működés és a megbízható szerviz háttér.

Felépítése:

A Triax TDH 800 fejállomás bázisszekrénye 16db bemeneti modullal és 6db kimeneti modullal bővíthető. Ezáltal a bemenetek felől akár több, mint 100 műholdas és földi digitális programból válogathatunk. A kimeneten pedig akár 24 analóg tv program vagy digitális csomag hozható létre, de akár a kettő kombinációja is megoldható. A 24 digitális programcsomag elvileg akár 200 csatornát is képes továbbítani! A rendszer interneten keresztül felügyelhető, programozható.
Segítségével akár néhány bemeneti és egyetlen kimeneti modullal is komoly programszámot hozhatunk létre, amit később bármikor a többszörösére bővíthetünk.

További információ kérése


Terra kompakt digitális fejállomás

Kiemelt ajánlat


Terra S2C16 kompakt fejállomás HDTV adásokhoz is


Ezzel az eszközzel rendkívül gazdaságosan oldható meg műholdas adások továbbítása hagyományos koaxiális hálózatokon. A berendezés 16 db szabadon programozható konvertert tartalmaz, amelyekkel műholdas transzponderek ( 4-10 program minőségtől függően) helyezhetők át a kábeles sávba. Nagy előnye, hogy akár 100 csatornánál többet is kezel kiváló ár/érték aránnyal. Akár nagyobb apartmanházak, hotelek, kollégiumok és panziók külföldi csatornaigényét is maximálisan ki lehet vele elégíteni.

A műholdas magyar műsorok külföldi vételére is használható, ha elegendő lehet néhány magyar program elérhetősége. Az itthoni igények kielégítésére különálló Terra csatornakonverterek segítségével a komplett MinDig tv kínálat is hozzáadható a hálózathoz.További információ kérése

A gödöllői Sissi Panzióban már nincsenek antenna problémák!
Digitális csatorna konverter


Johansson 8600 univerzális modulátor és IP streamer


Ezzel az eszközzel gazdaságosan lehetséges komplett műholdas és földi digitális programcsomagokat szétosztani tv hálózatokon.

A modulátorokhoz szükséges beérkező jelek lehetnek földi vagy műholdas digitális terjesztésű programcsomagok ( transzponderek, multiplexek). A legelőnyösebb felhasználási területe, amikor az ingyenes MindigTv műsorok mellé szeretnénk műholdas vagy előfizetéses programokat is hozzáadni és a vételi oldalon beltéri egység nélkül használni a digitális tv készüléket.
Akár ingyenes vagy kódkártyával dekódolt programok szétosztására is alkalmas, megbízható eszköz.Természetesen a modern tv készülékek mellé külön beltéri egység nem szükséges. A tv készülékeknek alkalmasnak kell lenni a digitális földi vételre ( DVB-T).

További információ kérése


Engel Digicompact mini fejállomás

Kifutott endszer, nem rendelhető


Engel fejállomás. Kedvező ár-érték arány, megbízható üzem.


Folyamatos üzemre, kimondottan közösségi felhasználásra készült fejállomás rendszer. Alkalmas már működő rendszerek kiegészítésére, de új rendszer építésére is igen kedvező megoldás. A moduláris rendszernek köszönhetően bármikor bővíthető.

Felépítése:

A tápegységgel és hűtéssel kombinált bázisszekrény 5 db modul fogadására alkalmas. A modulok több féle kivitelben készülnek.

1, DVB-t vagy műholdas bemenettel és analóg kimenettel. Ebben az esetben csatornánként egy-egy modul szükséges. Hagyományos tv készülékek láthatók így el kiváló minőségű analóg jellel. Ebben a formában pótolható pl. a három megszűnő analóg csatorna. ( bázis szekrény+ 3db modul)

2, Lehetséges digitális kimenettel rendelkező DVB-t és műholdas modulokat is beszerelni. Ebben az esetben az elérhető csatornaszám modulonként 5-10 közé is eshet, de a vételhez digitális tv készülékek ( DVB-t) szükségesek.Természetesen a modern tv készülékek mellé külön beltéri egység nem szükséges. A tv készülékeknek viszont alkalmasnak kell lenni a digitális földi vételre ( DVB-T).

További információ kérése


Kifutó rendszer, korlátozottan rendelhető.Világvevő antenna- a legjobb vétel!További információ kérése.
Kérem, ügyeljen a pontos elérhetőség megadására!


Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotfőoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek