Orosz programok Európának
- 2018.08.21.

Július utolsó napjától újabb orosz tv programok foghatók az Astra 19 fokos pozícióból. A Hotbird- ről korábban átkerült R1 és R1Extrát követve elérhető a TVCI, a TV rus,az NTV Mir, az STS, a REN TV, az 5TV, a Domasnyh és a Perec Európának szánt verziója.


Regionális HDTV csatornák Bajorországból
- 2017.10.04.

Szeptember végétől több bajor regionális tv csatorna is HD minőségben sugároz az Astra műholdon. Valamennyi műsor vétele ingyenes.

továbbVáltozás a BBC World vételében
- 2017.10.01.

Megszűnik az Astra1 műholdon a BBC World hagyományos ( sd) rendszerű sugárzása. Az adás ebben a pozícióban a továbbiakban csakis HD felbontásban érhető el.

továbbEuronews új formában
- 2017.06.11.

Jelentősen átalakult az európai hírcsatorna struktúrája. A korábban több szinkron nyelven sugárzott program helyébe nemzeti változatok léptek, melyek önálló programként foghatók.

továbbVáltozás az MBC csatornák sugárzásában
- 2017.01.26.

A népszerű arab csatornák új frekvenciára költöztek a BADR műholdon. Szerencsére a programok továbbra is vehetők Budapesten, csak a korábbinál kisebb térerővel.Francia műsorok kódolása
- 2016.11.26.

2016 november 22.-én megszűnt az Eutelsat 5W műholdon a France 2, a France 3, a France 4, és a France ô programok ingyenes sugárzása. A jelenlegi információk szerint a programok csakis Fransat vagy TNTsat szolgáltatói dekóderrel foghatók.Az Euronews vételéről
- 2016.08.23.

A mindig tv ingyenes választékában 2016 augusztusában megszűnt az Euronews tesztadásának a sugárzása. A csatorna azonban műholdról továbbra is ingyenesen nézhető.

továbbIndul az M5 közszolgálati csatorna
- 2016.07.17.

Július 15.-én elindult az M5HD, az újabb állami tv program tesztsugárzása. A műsor a MinDig tv kínálatában és műholdról is elérhető.Változás a francia csatornák vételében
- 2016.04.09.

Franciaországban javában tart az átállás az mpeg4/HD rendszerű műholdas sugárzásra. 2016 április elején az Eutelsat W5 műholdról sugárzott francia csatornák vételi adatai is megváltoztak.

továbbMegszűnik az Austriasat
- 2016.03.20.

Április 30.-án befejezi a műsorszolgáltatást az Austriasat. A szolgáltatás kiváltására több lehetőség is rendelkezésre áll.

továbbA RAI UNO megszűnése a kábel hálózatokon
- 2015.12.20.

Január elejétől az egyik legnagyobb hazai kábelszolgáltató a RAI UNO műsorát lekapcsolja a hálózatáról. A program ennek ellenére műholdról továbbra is ingyenesen vehető, más RAI műsorokkal együtt.

továbbVáltozások a tv vételben
- 2015.07.01.

Július első napjától változik a közszolgálati adók műholdas sugárzása, a szolgáltatóknál alkalmazandó csatorna sorrend és a földfelszíni tv sugárzás is.Új csatornák a UPC Directen
- 2015.06.08.

Július elejétől az M4 HD, a Duna World HD és az M2 HD is elérhető lesz azon felhasználók számára, akik Direct Medium vagy annál nagyobb csomagra fizetnek elő.

továbbVáltozás a műholdas adásban
- 2015.06.07.

Június 30.-án lekapcsolják az Eutelsat9A műholdon a magyar közszolgálati csatornák hagyományos, mpeg2-SD rendszerű sugárzását. Az m1, m2, Duna és Duna World csatornák a továbbiakban erről a műholdról csak mpeg4-HD rendszerben foghatók.BBC World HD minőségben
- 2015.04.01.

Április elsején elindult a BBC World HD felbontású, ingyenes adása az Astra műholdon.

továbbElőfizetői növekedés a UPC Directnél
- 2015.02.12.

Sikeres évet zárt a műholdas tévészolgáltatók meghatározó szereplője a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az előző év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között

továbbVáltozás a lengyel csatornák vételében
- 2014.12.21.

December utolsó estéjén leáll a lengyel közszolgálati TVP összes csatornájának az adása az Astra műholdon. A programok egy része másik műholdról továbbra is vehető.

továbbVáltozás az orosz csatornák vételében
- 2014.05.02.

Április végén az ABS2 műhold üzembe állásával jelentősen megváltoztak hazánkban is az orosz tv csatornák vételi lehetőségei.

továbbm3 csatorna a UPC Direkten
- 2014.03.16.

A retro tv csatornán kívül további műsorokkal is bővült a kinálat

továbbÚjabb német HDTV csatornák
- 2013.12.07.

Decembertől újabb német közszolgálati csatornák váltanak HDTV minőségre az Astra műholdon.

tovább

Összes hír


englishAdatkezelési tájékoztató

Néhány mondatban az előfizetői kártyákról


Előfizetői kártyához különböző konstrukciókban lehet hozzáférni. Létezik havi előfizetési díjas és előre fizetett megoldás is, az igényektől és a lehetőségektől függően.

A magyarországi szolgáltatóknál az előre fizetett megoldásoknál is szerződést kell kötni. Ez többnyire már néhány perc alatt , telefonon keresztül bonyolódik. Külföldön több estben online felületen is megoldható a regisztráció és az aktiválás.

A csak kártyás rendszereknél a hagyományos, szolgáltatói készülékkel együtt történő előfizetéssel ellentétben a szolgáltató semmilyen eszközt nem biztosít a vételhez a kódkártyán kívül. Tehát a felhasználónak be kell szereznie a megfelelő kártyaolvasóval rendelkező műholdas vagy DVB-t dekódert és a vételhez szükséges antennát, illetve kültéri egységet. Cserében a technikai lehetőségek jóval szélesebbek. Főleg, ha a szolgáltató műsorain felül egyéb adásokat is szeretnénk nézni.

A "csak kártyás" előfizetéskor esetenként kedvezőbb havidíjakkal lehet kalkulálni!

A kódkártyák közvetlenül is behelyezhetők a megfelelő tv készülékbe egy CA modul segítségével.

Rendszereinkhez az alábbi kártyákat ajánljuk:


UPC Direkt kártya


A UPC direct műholdas vételére alkalmas kártya, beltéri egységbe vagy DVB-S2 tunerrel szerelt tv készülékbe

Ezzel a megoldással UPC-s set-top box nélkül tévézhet ráadásul kedvezőbb havidíjjal! A további feltételek ( csomagok tartalma, hűség stb.) nagyrészt megegyeznek a készülékes konstrukcióval.

UPC Direct csatornakiosztásA DirectKártya csomagokhoz a UPC Direct szolgáltatója nem biztosít média boxot, az előfizető saját tulajdonú eszközöket használ.

Ha ezt a megoldást választja, a magyar műsorokon felül kedvére válogathat a különböző műholdak által sugárzott külföldi programok közül.

előnyök:

 • Ön választja ki a használni kívánt eszközt
 • Átlagosan 1000 ft-tal kisebb havidíj
 • Csatorna sorrend igény szerinti beállítása
 • Könnyű bővítés külföldi programokkal
 • Mobilis: nyaralóban, lakókocsiban is praktikus

  hátrány.

 • A sugárzás változásait nem minden eszköz képes követni. Ilyenkor hangolni kell.


 • Mindig tv Extra


  A digitális földi rendszeren sugárzott kódolt műsorok vételére alkalmas kódkártya, Mindig tv Extra szolgáltatás.

  A Mindig Tv rendszeren jelenleg 12 ingyenes és több tucat előfizetéses tv csatorna műsora érhető el. A fizetős szolgáltatás Mindig tv Extra néven működik és különböző konstrukciókban vehető igénybe. Kapható 6 és 12 hónapos előre fizetendő kártya is, de havidíjas rendszerben is lehet határozatlan időre szerződni, akár több készülékre is.
  A vételhez conax kártyaolvasóval szerelt DVB-t dekóder szükséges. Közvetlen digitális vételre alkalmas tv készülékbe is behelyezhető a kártya CA modul segítségével.


  Elérhető csatornák:

  ingyenes csatornák, kártya nélkül:

  m1HD, m2HD, m4 HD, m5 HD, DunaHD, Duna World, TV2, RTL Klub, Fem 3, Spektrum Home, Izaura tv, Zenebutik

  Bővebben a szolgáltató oldalán tájékozódhat:

  www.mindigtvextra.hu
  .  Ezen felül több, főleg erotikus prepaid kártya is kapható partnereinknél, több tucat felnőtt csatornával, széles választékban!

  A szükséges készülékek beszerzése, beüzemelése pedig legyen a mi gondunk!

  Érdeklődjön a részletekért!  További Információt itt kérhet!

  Az Ön e-mail címe:

  Üzenet:

  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot  (C)Világvevő bt, az antenna szerelő. tel.: 06-30-9664-759