főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek

Néhány mondatban az előfizetői kártyákról


Előfizetői kártyához különböző konstrukciókban lehet hozzáférni. Létezik havi előfizetési díjas és előre fizetett megoldás is, az igényektől és a lehetőségektől függően.

A magyarországi szolgáltatóknál az előre fizetett megoldásoknál is szerződést kell kötni. Ez többnyire már néhány perc alatt , telefonon keresztül bonyolódik. Külföldön több estben online felületen is megoldható a regisztráció és az aktiválás.

A csak kártyás rendszereknél a hagyományos, szolgáltatói készülékkel együtt történő előfizetéssel ellentétben a szolgáltató semmilyen eszközt nem biztosít a vételhez a kódkártyán kívül. Tehát a felhasználónak be kell szereznie a megfelelő kártyaolvasóval rendelkező műholdas vagy DVB-t dekódert és a vételhez szükséges antennát, illetve kültéri egységet. Cserében a technikai lehetőségek jóval szélesebbek. Főleg, ha a szolgáltató műsorain felül egyéb adásokat is szeretnénk nézni.

A "csak kártyás" előfizetéskor esetenként kedvezőbb havidíjakkal lehet kalkulálni!

A kódkártyák közvetlenül is behelyezhetők a megfelelő tv készülékbe egy CA modul segítségével.

Rendszereinkhez az alábbi kártyákat ajánljuk:


UPC Direkt kártya


A UPC direct műholdas vételére alkalmas kártya, beltéri egységbe vagy DVB-S2 tunerrel szerelt tv készülékbe

Ezzel a megoldással UPC-s set-top box nélkül tévézhet ráadásul kedvezőbb havidíjjal! A további feltételek ( csomagok tartalma, hűség stb.) nagyrészt megegyeznek a készülékes konstrukcióval.

UPC Direct csatornakiosztásA DirectKártya csomagokhoz a UPC Direct szolgáltatója nem biztosít média boxot, az előfizető saját tulajdonú eszközöket használ.

Ha ezt a megoldást választja, a magyar műsorokon felül kedvére válogathat a különböző műholdak által sugárzott külföldi programok közül.

előnyök:

 • Ön választja ki a használni kívánt eszközt
 • Átlagosan 1000 ft-tal kisebb havidíj
 • Csatorna sorrend igény szerinti beállítása
 • Könnyű bővítés külföldi programokkal
 • Mobilis: nyaralóban, lakókocsiban is praktikus

  hátrány.

 • A sugárzás változásait nem minden eszköz képes követni. Ilyenkor hangolni kell.


 • Mindig tv Extra


  A digitális földi rendszeren sugárzott kódolt műsorok vételére alkalmas kódkártya, Mindig tv Extra szolgáltatás.

  A Mindig Tv rendszeren jelenleg 12 ingyenes és több tucat előfizetéses tv csatorna műsora érhető el. A fizetős szolgáltatás Mindig tv Extra néven működik és különböző konstrukciókban vehető igénybe. Kapható 6 és 12 hónapos előre fizetendő kártya is, de havidíjas rendszerben is lehet határozatlan időre szerződni, akár több készülékre is.
  A vételhez conax kártyaolvasóval szerelt DVB-t dekóder szükséges. Közvetlen digitális vételre alkalmas tv készülékbe is behelyezhető a kártya CA modul segítségével.


  Elérhető csatornák:

  ingyenes csatornák, kártya nélkül:

  m1HD, m2HD, m4 HD, m5 HD, DunaHD, Duna World, TV2, RTL Klub, Fem 3, Spektrum Home, Izaura tv, Zenebutik

  Bővebben a szolgáltató oldalán tájékozódhat:

  www.mindigtvextra.hu
  .  Ezen felül több, főleg erotikus prepaid kártya is kapható partnereinknél, több tucat felnőtt csatornával, széles választékban!

  A szükséges készülékek beszerzése, beüzemelése pedig legyen a mi gondunk!

  Érdeklődjön a részletekért!  További Információt itt kérhet!

  Az Ön e-mail címe:

  Üzenet:

  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot  főoldal magunkról műholdas tv hotel tv UPC Direct MinDig tv képgaléria vendégkönyv hírek