Orosz programok Európának
- 2018.08.21.

Július utolsó napjától újabb orosz tv programok foghatók az Astra 19 fokos pozícióból. A Hotbird- ről korábban átkerült R1 és R1Extrát követve elérhető a TVCI, a TV rus,az NTV Mir, az STS, a REN TV, az 5TV, a Domasnyh és a Perec Európának szánt verziója.


Regionális HDTV csatornák Bajorországból
- 2017.10.04.

Szeptember végétől több bajor regionális tv csatorna is HD minőségben sugároz az Astra műholdon. Valamennyi műsor vétele ingyenes.

továbbVáltozás a BBC World vételében
- 2017.10.01.

Megszűnik az Astra1 műholdon a BBC World hagyományos ( sd) rendszerű sugárzása. Az adás ebben a pozícióban a továbbiakban csakis HD felbontásban érhető el.

továbbEuronews új formában
- 2017.06.11.

Jelentősen átalakult az európai hírcsatorna struktúrája. A korábban több szinkron nyelven sugárzott program helyébe nemzeti változatok léptek, melyek önálló programként foghatók.

továbbVáltozás az MBC csatornák sugárzásában
- 2017.01.26.

A népszerű arab csatornák új frekvenciára költöztek a BADR műholdon. Szerencsére a programok továbbra is vehetők Budapesten, csak a korábbinál kisebb térerővel.Francia műsorok kódolása
- 2016.11.26.

2016 november 22.-én megszűnt az Eutelsat 5W műholdon a France 2, a France 3, a France 4, és a France ô programok ingyenes sugárzása. A jelenlegi információk szerint a programok csakis Fransat vagy TNTsat szolgáltatói dekóderrel foghatók.Az Euronews vételéről
- 2016.08.23.

A mindig tv ingyenes választékában 2016 augusztusában megszűnt az Euronews tesztadásának a sugárzása. A csatorna azonban műholdról továbbra is ingyenesen nézhető.

továbbIndul az M5 közszolgálati csatorna
- 2016.07.17.

Július 15.-én elindult az M5HD, az újabb állami tv program tesztsugárzása. A műsor a MinDig tv kínálatában és műholdról is elérhető.Változás a francia csatornák vételében
- 2016.04.09.

Franciaországban javában tart az átállás az mpeg4/HD rendszerű műholdas sugárzásra. 2016 április elején az Eutelsat W5 műholdról sugárzott francia csatornák vételi adatai is megváltoztak.

továbbMegszűnik az Austriasat
- 2016.03.20.

Április 30.-án befejezi a műsorszolgáltatást az Austriasat. A szolgáltatás kiváltására több lehetőség is rendelkezésre áll.

továbbA RAI UNO megszűnése a kábel hálózatokon
- 2015.12.20.

Január elejétől az egyik legnagyobb hazai kábelszolgáltató a RAI UNO műsorát lekapcsolja a hálózatáról. A program ennek ellenére műholdról továbbra is ingyenesen vehető, más RAI műsorokkal együtt.

továbbVáltozások a tv vételben
- 2015.07.01.

Július első napjától változik a közszolgálati adók műholdas sugárzása, a szolgáltatóknál alkalmazandó csatorna sorrend és a földfelszíni tv sugárzás is.Új csatornák a UPC Directen
- 2015.06.08.

Július elejétől az M4 HD, a Duna World HD és az M2 HD is elérhető lesz azon felhasználók számára, akik Direct Medium vagy annál nagyobb csomagra fizetnek elő.

továbbVáltozás a műholdas adásban
- 2015.06.07.

Június 30.-án lekapcsolják az Eutelsat9A műholdon a magyar közszolgálati csatornák hagyományos, mpeg2-SD rendszerű sugárzását. Az m1, m2, Duna és Duna World csatornák a továbbiakban erről a műholdról csak mpeg4-HD rendszerben foghatók.BBC World HD minőségben
- 2015.04.01.

Április elsején elindult a BBC World HD felbontású, ingyenes adása az Astra műholdon.

továbbElőfizetői növekedés a UPC Directnél
- 2015.02.12.

Sikeres évet zárt a műholdas tévészolgáltatók meghatározó szereplője a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az előző év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között

továbbVáltozás a lengyel csatornák vételében
- 2014.12.21.

December utolsó estéjén leáll a lengyel közszolgálati TVP összes csatornájának az adása az Astra műholdon. A programok egy része másik műholdról továbbra is vehető.

továbbVáltozás az orosz csatornák vételében
- 2014.05.02.

Április végén az ABS2 műhold üzembe állásával jelentősen megváltoztak hazánkban is az orosz tv csatornák vételi lehetőségei.

továbbm3 csatorna a UPC Direkten
- 2014.03.16.

A retro tv csatornán kívül további műsorokkal is bővült a kinálat

tovább

Összes hír


englishAdatkezelési tájékoztató

Néhány mondatban az előfizetői kártyákról


Előfizetői kártyához különböző konstrukciókban lehet hozzáférni. Létezik havi előfizetési díjas és előre fizetett megoldás is, az igényektől és a lehetőségektől függően.

A magyarországi szolgáltatóknál az előre fizetett megoldásoknál is szerződést kell kötni. Ez többnyire már néhány perc alatt , telefonon keresztül bonyolódik. Külföldön több estben online felületen is megoldható a regisztráció és az aktiválás.

A csak kártyás rendszereknél a hagyományos, szolgáltatói készülékkel együtt történő előfizetéssel ellentétben a szolgáltató semmilyen eszközt nem biztosít a vételhez a kódkártyán kívül. Tehát a felhasználónak be kell szereznie a megfelelő kártyaolvasóval rendelkező műholdas vagy DVB-t dekódert és a vételhez szükséges antennát, illetve kültéri egységet. Cserében a technikai lehetőségek jóval szélesebbek. Főleg, ha a szolgáltató műsorain felül egyéb adásokat is szeretnénk nézni.

A "csak kártyás" előfizetéskor esetenként kedvezőbb havidíjakkal lehet kalkulálni!

A kódkártyák közvetlenül is behelyezhetők a megfelelő tv készülékbe egy CA modul segítségével.

Rendszereinkhez az alábbi kártyákat ajánljuk:


UPC Direkt kártya


A UPC direct műholdas vételére alkalmas kártya, beltéri egységbe vagy DVB-S2 tunerrel szerelt tv készülékbe

Ezzel a megoldással UPC-s set-top box nélkül tévézhet ráadásul kedvezőbb havidíjjal! A további feltételek ( csomagok tartalma, hűség stb.) nagyrészt megegyeznek a készülékes konstrukcióval.

UPC Direct csatornakiosztásA DirectKártya csomagokhoz a UPC Direct szolgáltatója nem biztosít média boxot, az előfizető saját tulajdonú eszközöket használ.

Ha ezt a megoldást választja, a magyar műsorokon felül kedvére válogathat a különböző műholdak által sugárzott külföldi programok közül.

előnyök:

 • Ön választja ki a használni kívánt eszközt
 • Átlagosan 1000 ft-tal kisebb havidíj
 • Csatorna sorrend igény szerinti beállítása
 • Könnyű bővítés külföldi programokkal
 • Mobilis: nyaralóban, lakókocsiban is praktikus

  hátrány.

 • A sugárzás változásait nem minden eszköz képes követni. Ilyenkor hangolni kell.


 • Mindig tv Extra


  A digitális földi rendszeren sugárzott kódolt műsorok vételére alkalmas kódkártya, Mindig tv Extra szolgáltatás.

  A Mindig Tv rendszeren jelenleg 12 ingyenes és több tucat előfizetéses tv csatorna műsora érhető el. A fizetős szolgáltatás Mindig tv Extra néven működik és különböző konstrukciókban vehető igénybe. Kapható 6 és 12 hónapos előre fizetendő kártya is, de havidíjas rendszerben is lehet határozatlan időre szerződni, akár több készülékre is.
  A vételhez conax kártyaolvasóval szerelt DVB-t dekóder szükséges. Közvetlen digitális vételre alkalmas tv készülékbe is behelyezhető a kártya CA modul segítségével.


  Elérhető csatornák:

  ingyenes csatornák, kártya nélkül:

  m1HD, m2HD, m4 HD, m5 HD, DunaHD, Duna World, TV2, RTL Klub, Fem 3, Spektrum Home, Izaura tv, Zenebutik

  Bővebben a szolgáltató oldalán tájékozódhat:

  www.mindigtvextra.hu
  .  Ezen felül több, főleg erotikus prepaid kártya is kapható partnereinknél, több tucat felnőtt csatornával, széles választékban!

  A szükséges készülékek beszerzése, beüzemelése pedig legyen a mi gondunk!

  Érdeklődjön a részletekért!  További Információt itt kérhet!

  Az Ön e-mail címe:

  Üzenet:

  Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot  (C)Világvevő bt, az antenna szerelő. tel.: 06-30-9664-759