Orosz programok Európának
- 2018.08.21.

Július utolsó napjától újabb orosz tv programok foghatók az Astra 19 fokos pozícióból. A Hotbird- ről korábban átkerült R1 és R1Extrát követve elérhető a TVCI, a TV rus,az NTV Mir, az STS, a REN TV, az 5TV, a Domasnyh és a Perec Európának szánt verziója.


Regionális HDTV csatornák Bajorországból
- 2017.10.04.

Szeptember végétől több bajor regionális tv csatorna is HD minőségben sugároz az Astra műholdon. Valamennyi műsor vétele ingyenes.

továbbVáltozás a BBC World vételében
- 2017.10.01.

Megszűnik az Astra1 műholdon a BBC World hagyományos ( sd) rendszerű sugárzása. Az adás ebben a pozícióban a továbbiakban csakis HD felbontásban érhető el.

továbbEuronews új formában
- 2017.06.11.

Jelentősen átalakult az európai hírcsatorna struktúrája. A korábban több szinkron nyelven sugárzott program helyébe nemzeti változatok léptek, melyek önálló programként foghatók.

továbbVáltozás az MBC csatornák sugárzásában
- 2017.01.26.

A népszerű arab csatornák új frekvenciára költöztek a BADR műholdon. Szerencsére a programok továbbra is vehetők Budapesten, csak a korábbinál kisebb térerővel.Francia műsorok kódolása
- 2016.11.26.

2016 november 22.-én megszűnt az Eutelsat 5W műholdon a France 2, a France 3, a France 4, és a France ô programok ingyenes sugárzása. A jelenlegi információk szerint a programok csakis Fransat vagy TNTsat szolgáltatói dekóderrel foghatók.Az Euronews vételéről
- 2016.08.23.

A mindig tv ingyenes választékában 2016 augusztusában megszűnt az Euronews tesztadásának a sugárzása. A csatorna azonban műholdról továbbra is ingyenesen nézhető.

továbbIndul az M5 közszolgálati csatorna
- 2016.07.17.

Július 15.-én elindult az M5HD, az újabb állami tv program tesztsugárzása. A műsor a MinDig tv kínálatában és műholdról is elérhető.Változás a francia csatornák vételében
- 2016.04.09.

Franciaországban javában tart az átállás az mpeg4/HD rendszerű műholdas sugárzásra. 2016 április elején az Eutelsat W5 műholdról sugárzott francia csatornák vételi adatai is megváltoztak.

továbbMegszűnik az Austriasat
- 2016.03.20.

Április 30.-án befejezi a műsorszolgáltatást az Austriasat. A szolgáltatás kiváltására több lehetőség is rendelkezésre áll.

továbbA RAI UNO megszűnése a kábel hálózatokon
- 2015.12.20.

Január elejétől az egyik legnagyobb hazai kábelszolgáltató a RAI UNO műsorát lekapcsolja a hálózatáról. A program ennek ellenére műholdról továbbra is ingyenesen vehető, más RAI műsorokkal együtt.

továbbVáltozások a tv vételben
- 2015.07.01.

Július első napjától változik a közszolgálati adók műholdas sugárzása, a szolgáltatóknál alkalmazandó csatorna sorrend és a földfelszíni tv sugárzás is.Új csatornák a UPC Directen
- 2015.06.08.

Július elejétől az M4 HD, a Duna World HD és az M2 HD is elérhető lesz azon felhasználók számára, akik Direct Medium vagy annál nagyobb csomagra fizetnek elő.

továbbVáltozás a műholdas adásban
- 2015.06.07.

Június 30.-án lekapcsolják az Eutelsat9A műholdon a magyar közszolgálati csatornák hagyományos, mpeg2-SD rendszerű sugárzását. Az m1, m2, Duna és Duna World csatornák a továbbiakban erről a műholdról csak mpeg4-HD rendszerben foghatók.BBC World HD minőségben
- 2015.04.01.

Április elsején elindult a BBC World HD felbontású, ingyenes adása az Astra műholdon.

továbbElőfizetői növekedés a UPC Directnél
- 2015.02.12.

Sikeres évet zárt a műholdas tévészolgáltatók meghatározó szereplője a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az előző év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között

továbbVáltozás a lengyel csatornák vételében
- 2014.12.21.

December utolsó estéjén leáll a lengyel közszolgálati TVP összes csatornájának az adása az Astra műholdon. A programok egy része másik műholdról továbbra is vehető.

továbbVáltozás az orosz csatornák vételében
- 2014.05.02.

Április végén az ABS2 műhold üzembe állásával jelentősen megváltoztak hazánkban is az orosz tv csatornák vételi lehetőségei.

továbbm3 csatorna a UPC Direkten
- 2014.03.16.

A retro tv csatornán kívül további műsorokkal is bővült a kinálat

tovább

Összes hír


englishAdatkezelési tájékoztatóDirect műholdas kártya a UPC-től

újdonság!UPC direct előfizetés saját beltéri egységbe vagy Sat-tuneres, DVB-S vételre alkalmas tv készülékbe.


Ezzel a megoldással UPC-s set-top box nélkül tévézhet a meédiaboxos előfizetésnél kedvezőbb havidíjjal!

UPC Direct csatornakiosztás (pdf)


Gyakran kifogásolják tv előfizetők, hogy a szolgáltatásokat csak médiaboxok segítségével tudják igénybe venni. Ezek a készülékek ugyan egyre nagyobb tudással bírnak, mégis sokan szabadulnának tőlük. Gondoljunk csak a több távirányító használatára vagy a set-top-box elhelyezésére például egy falra szerelt tv esetében. Sokszor éri kritika a szolgáltató csatorna kiosztását is, mert a műsorok listája nem változtatható szabadon. Ráadásul egyre több TV készülék képes a digitális műholdas adás ( DVB-S) vételére, amit célszerű kihasználni. Ennek tükrében érdemes mérlegelni a UPC Direkt kártyás előfizetés lehetőségét.


Előnyök:

 • Nincs set-top-box
 • Közel kb.20% megtakarítás a havidíjból
 • Saját eszközök használata, saját igények szerint
 • Sat tuneres( dvb-s) tv készülékhez ideális
 • Használhatja a saját beltéri egységét( Irdeto rendszer)
 • Tetszés szerinti csatornalisták, sorrend, kedvencek beállítása
 • Külföldi műsorokkal tetszés szerint bővíthető rendszerek
 • Kisebb függés a szolgáltatói eszközöktől
 • Falra szerelt tv esetén ideális megoldás
 • Mobilitás( nyaralás, kemping, kamion)

  Hátrányok:

 • Nincs beüzemelési támogatás( Mindent meg kell venni)
 • Meghibásodás esetén a szolgáltató nem cseréli a készüléket
 • Csatorna bővítés és változás esetén nincs automata beállítás.
  Azt önállóan vagy szerelő segítségével kell megoldani.

  A DirectKártya csomagokhoz a UPC Direct szolgáltatója nem biztosít a kódkártyán kívül semmilyen eszközt. Egyszeri beruházás szükséges.


  Sat tuneres tévéhez és CI fogadós dekóderhez szükséges lesz egy CA modul is


  Direkt kártya árak és csomagok


 • Direct Medium csomag: 1-6. hónapig 990 Ft/hó, a 7. hónaptól 1990 Ft/hó;

 • Direct+ csomag: 1-6. hónapig 1620 Ft/hó, a 7. hónaptól 3240 Ft/hó;

 • A 2. smart kártya havi bérleti díja Direct Medium csomag mellé 300 Ft/hó, Direct+ csomag mellé 1-3. hónapig 100 Ft/hó, a 4. hónaptól 300 Ft/hó.

  Valamennyi extra programcsomag is megrendelhető!


 • SkyTec IR 110 Full HD műholdvevő UPC Directhez


  FullHD vevőkészülék ingyenes és Irdeto rendszerben kódolt digitális adások vételére különleges funkciókkal.

  Ezzel a vevőkészülékkel ingyenes és Irdeto rendszerben kódolt műsorokat nézhet akár FullHD minőségben.
  Csatlakoztatható akár az Internetre is kábellel vagy WIFI adapterrel, így pl. híreket, időjárás jelentést de Youtube videókat is nézhet. A két USB csatlakozó segítségével különböző médiafájlok lejátszása is lehetséges ( pl. MKV, MP3, Jpeg).
  A készülék ára: 34. 900,-  Világvevő antenna- a legjobb vétel!
  (C)Világvevő bt, az antenna szerelő. tel.: 06-30-9664-759